Srijeda, Travanj 25, 2018
   
TEXT_SIZE
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Slideshow Image 10

Arhiva

18.12.2012. Božićna školska predstava

Učenici osnovne škole Goričan i ovaj put su uspjeli zabaviti svoje roditelje, djedove, bake, tete..... sa prekrasnim predstavama. Lijepe koreografije nastavnika i marljivost učenika pokazuje da mogu svoju publiku zaokupiti da uživaju u predstavama.

U prilogu se nalazi foto galerija predstave.

Ujedno svima Vama želim SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ, TE UGODNE NADOLAZEĆE PRAZNIKE !

   

08.10.2012. Mažoretkinje iz Goričana Evropske prvakinje

Mažoretkinje iz Goričana nastupile su na Evropskom prvenstvu u Sélestat-u ( Francuska ). Svojom upornošću, marljivošću, napornim treninzima, te jako lijepim koreografijama trenerice Katarine Vahtarić-Lovrenčak, trud se isplatio te su osvojile zlato u C-kategoriji (juniori), a Maja Blažić je osvojila 2. mjesto sa solo nastupom (seniori). Mještani, te općina Goričan organizirali su prekrasan doček koji možete vidjeti u mojoj galeriji slika.

 

   

10. Međunarodni spust Murskih ladji Mura 2012

U nedjelju 1.7.2012. u Dekanovcu "PRE JAKI GLAVI" kod Mure održan je kulturno umjetnički program dočeka Murskih ladji koje su krenule iz Austrijskog Murecka.
Kao gosti programa nastupili su mažoret i mažoretkinje iz Goričana. Nakon programa podijeljena su priznanja učesnicima spusta. Nekoliko detalja svega toga u foto galeriji.

   

22.06.2012. Večer limene glazbe u Goričanu

U petak 22.06.2012. godine u 19.00 sati ispred Doma kulture  započela je proslava 110 godina neprekidnog djelovanja Limene glazbe Goričan i  15 godina djelovanja Puhačkog orkestra Goričan.
Na početku proslave, Puhački orkestar Goričan odsvirano je himnu, te set ostalih melodija. Gosti iz Mihovljana "Limena glazba Mihovljan", nastavili su program limenom glazbom a potom su program nastavili legendarni „Bandisti z Gorčan“- Limena glazba Goričan.
Nekoliko puta izvela se „Gorčenska himna“- Na ivaje v Gorčeni prošćeje, i u orginalnoj izvedbi Gustija Draksara.
Program limene glazbe do jutarnjiuh sat izvodila je poznata grupa „Zvučni zid“.

   

16.06.2012. Cajnger plac Ludbreg

Dan mažoretkinja i twirlinga u centru svijeta. Kao gošče nastupa pozvane su i mažoretkinje Goričan. Ostatak u fotogaleriji.

 

   

06.06.2012. Završna školska predstava u Goričanu

I ove godine školski dani uskoro završavaju. Te kako se i priliči za svoje roditelje, djedove, bake, školarci osnovne škole Goričan pripremili su zanimljive predstave, koje su gledatelji prepune dvorane društvenog doma Goričan nagradili aplauzima. Galerija slika sa predstava u prilogu.

   

19.02.2012. Fašnik u Goričanu

Kao i svake godine u Goričanu, tradicionalno je organizirana Fašenjska povorka "Gorčki svati". Organizatori HKUD-a Goričan, sa mnogim drugim udrugama sudjelovali su u spomenutoj povorci koja je krenula od Betex-a, primopredaja mlade kod Sv. Florijana, te svečana ceremonija svadbe u Društvenom domu Goričan. Ali ove godine smo imali čak tri mlade , te je ovo bilo trostruko vjenčanje, a ako uzmemo u obzir i odlične maske KRALJEVSKOG VJENČANJA , čak ćetiri udavače. Ujedno prema tradiciji načelnik Mario Moharić predao je ključ općine maškarama, pa prema tome trenutno u Goričanu vladaju maškare.

Pripremio sam malu fotoreportažicu kako je to izgledalo , pa pogledajte klikom na sličicu.

   

25.12.2011. Tradicionalni Božićni koncert u Goričanu

U nedjelju u društvenom domu Goričan, pred punom dvoranom mještana, održan je tradicionalni Božićni koncert puhačkog orkestra Goričan.

Puhački orkestar Goričan osnovan je 1997. godine, te je tako nastavio tradiciju sviranja na puhačkim instrumentima koja u Goričanu traje punih 110 godina. Kroz orkestar su prošle brojne generacije koje su pod dirigentskom palicom Stjepana Taradija učinile svoje prve glazbene korake. Godine 2009. dirigentsku i voditeljsku ulogu preuzima maestro Luka Dominik koji uspješno upotpunjuje orkestar mladim snagama. Orkestar će u nadolazećoj 2012. godini pripasti osobita čast i zadovoljstvo, biti domaćinom 19. smotre puhačkih orkestara i limenih glazbi Međimurske županije.

Pripremljena vam galerija ( klik na sličicu ).

   

Stranica 1 od 6

Dobro došli

Arhiva . Fotogalerija

Mi koristimo kolačiće kako bi poboljšali našu web stranicu i svoje iskustvo kad je koristite. Korištenjem stranice dragec.net pristajete na uporabu kolačića. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo i kako ih izbrisati, pogledajte pravila o privatnosti.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information