Srijeda, Travanj 25, 2018
   
TEXT_SIZE
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Slideshow Image 10

09.08.2014 FORESTLAND - Vučetinec

Sve više popularna elektronska glazba privlači mlađe (a i starije) populacije na ovakva događanja. Poput ULTRA-e i TOMMOROWLAND-a na svjetskoj razini, pokrenuta je ideja mladih aktivnih međimurskih volontera kako bi promicali ovakvu vrstu glazbe u Međimurju. Pošle 2013. godine održan je prvi ovakav festival, a posječenost je bila duplo nego očekivana. Ove godine uložili su još više truda oko promicanja, priprema, traženje sponzora (bez kojih ovakav spektakl nije moguće ni pokrenuti a kamoli održati). S obzirom da je ulaz bio besplatan, svaka čast organizatoru na ovakvom šou, koji je za mnoge žitelje nezamisliv da se nešto takvo uopće može održati u Međimurju. Neznam još uvijek točnu informaciju koliko je bila posječenost, ali s obzirom da su nagađali na posjetu od oko 2.000 ljudi, po mojoj procjeni i viđenju, posjeta je nadmašila i ova nagađanja. Prisjetimo se da je i prvi Tommorowland bio posječen sa oko 500-tinjak posjetitelja, da bi danas nakon 10 godina posječenost bila preko 150.000, tako da .....FORESTLAND samo naprijed. Sve je bilo odrađeno volonterski, a upravo tako nastupili su i DJ-i vrlo poznati u našoj regiji :
MISHELE (HR), NICOLA MORENO (HR), LUKSI (HR), NIXOU (HR), MINICH (HR), COBRA & STANKOO (HR), MARIO (HR), TIMO G (SLO), SASHA MIKAC (HR) - FORESTLAND RESIDENT, PLAVA (SRB) - HEADLINER, CLAY CLEMENS (SLO), JURAS (SLO).

Više o tome kako je izgledalo provjerite u fotogaleriji.

 

FOTOGALERIJA:

Dobro došli

Foto galerija . 09.08.2014 FORESTLAND - Vučetinec

Mi koristimo kolačiće kako bi poboljšali našu web stranicu i svoje iskustvo kad je koristite. Korištenjem stranice dragec.net pristajete na uporabu kolačića. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo i kako ih izbrisati, pogledajte pravila o privatnosti.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information