Srijeda, Travanj 25, 2018
   
TEXT_SIZE
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Slideshow Image 10

Grand Prix kvalifikacije na međimurskoj speedway oazi

Bliži nam se početak speedway sezone koju Speedway club Unia započinje Svjetskim prvenstvom - Grand Prix kvalifikacijama na međimurskoj speedway oazi - stadionu Milenium u Donjem Kraljevcu.

U subotu 2. svibnja s početkom u 19 h predstavit će nam se vozači iz 11 zemalja: Švedske, Danske, Češke, Poljske, Rusije, Latvije, Slovenije, Australije, Velike Britanije, Ukrajine i Hrvatske! Jurica Pavlic ponovno prolazi kroz teške kvalifikacije; sedam mjesta iz ove utrke vodi u polufinale koje se vozi u Latviji i Italiji. Bit će teška borba, vozači su veoma motivirani i to su poznata imena Madsen, Kus, Sundstroem, Ljung, Karpov, Lebedevs, braća Pawlicki. 

Trening je u 14 h, a prije starta predstavit će nam se i mažoretkinje iz Goričana, motoristi iz kluba "Ren Ban" Prelog, te naši posebni gosti - učenici osnovnih škola. Podijeljeno je 2800 ulaznica osnovnim školama Međimurja, te će se bodovati njihovo navijanje gdje će oni najglasniji dobiti nagradu!

SK Unia

Dobro došli

Foto galerija . Grand Prix kvalifikacije na međimurskoj speedway oazi

Mi koristimo kolačiće kako bi poboljšali našu web stranicu i svoje iskustvo kad je koristite. Korištenjem stranice dragec.net pristajete na uporabu kolačića. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo i kako ih izbrisati, pogledajte pravila o privatnosti.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information