Srijeda, Travanj 25, 2018
   
TEXT_SIZE
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Slideshow Image 10

Vrtic Ruzica

Klikom na sličicu otvarate odgovarajuču galeriju.

18.06.2009 Završna predstava predškolaca vrtića Ružica

Vrticki maturantiPolaznici vrtića Ružica opet su nas ugodno iznenadili sa svojim odličnim predstavama a veseli predškolci primili su diplome i darove za svoje vrtićke dane. Zahvala tetama koje su veoma lijepo pripremile našu djecu za nadolazeće školske dane. Dubravko Balent - Costa ( kojem se ujedno i zahvaljujem ) prekrasno je predstavu i zabilježio pa pogledajte.

   

13.04.2009 Predstava povodom Uskrs-a u Goričanu

Uskrs GoričanHKUD Goričan organizirao priredbu koju su posjetili mnogi mještani, a polaznici vrtić-a Ružica opet fantastično predstavili svoje umijeće u recitiranju i pjevanju. Fotogalerija.

   

22.02.2009 Tradicionalni fašnik u Goričanu

Fašnik GoričanU nedjelju u organizaciji HKUD-a održan je fašnik, na kojem su svoje radove (maske) predstavili polaznici vrtića Ružica, mažoretkinje Goričan, HKUD te mnogi mještani Goričana. Povorka sa svatima na čelu, ovaj put je krenula od Betex-a a završila u domu kulture, s tradicionalnom predajom ključa, koji je načelnik Mario Moharić predao maškorima. A odlične maske pogledajte u fotogaleriji.

   

25.12.2008 Božić - rođenje Isusovo Goričan

BožićBlagoslov djece kod jaslica. Unatoč hladnoći počašćeni smo izvrsnim programom rođenje Isusovo, kojem su prisustvovali i mališani djećjeg vrtića Ružica, a kako je proteklo možete pogledati ovdje.

   

07.12.2008 SV. Nikola - HKUD Goričan

Sveti NikolaU društvenom domu Goričan održana predstava u organizaciji HKUD-a povodom dana Sv. Nikole gdje su nastupili i polaznici djećjeg vrtića Ružica koji su opet briljirali sa svojom predstavom, a predstavu je zabilježio moj prijatelj D.B. Costa. Fotogalerija.

   

06.12 2008 Dom kulture Goričan

Sveti NikolaUdruga branitelja domovinskog rata Goričan organizirala darivanje mališana povodom dana Sv. Nikole, a ugošćeni su i polaznici djećjeg vrtića Ružica koji su izveli fantastičnu predstavu.

   

Dobro došli

Foto galerija . Vrtic Ruzica

Mi koristimo kolačiće kako bi poboljšali našu web stranicu i svoje iskustvo kad je koristite. Korištenjem stranice dragec.net pristajete na uporabu kolačića. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo i kako ih izbrisati, pogledajte pravila o privatnosti.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information